Bredband

Uppkopplad för framtiden

Via fiber, Telefoni Standard, Leverantörsbunden TV och Grundpaket
687 kr/mån
Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad

Prisvärd surf, hemtelefoni och de populäraste tv-kanalerna

telenor_logo_bigTelenor och Bredbandsbolaget har blivit ett – nu kan du samla bredband, tv och telefoni på samma ställe.

  • Ingen frakt- eller startavgift
  • Router och tv-box ingår
  • Obegränsad surf
  • Titta på tv i hela EU med Telenor Stream


Telenor Bredband 100 + Tv Bas
Bredband 100 Mbit/s passar de flesta. Flera i hushållet kan surfa samtidigt, på både platta, dator och mobil. Med Tv Bas får du ett urval av de mest populära kanalerna. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i utbudet från våra leverantörer.

Varför Telenor
Du får en högklassig bredbands-, telefon- och tv-tjänst utan bindningstid eller dolda avgifter. Teknisk support ingår på både vardagar och helger.

Byt bredband och tv-paket enkelt
Det kan vara svårt att veta hur snabbt bredband som behövs eller hur många tv-kanaler som räcker. Var inte orolig. Med Telenor har du fri bindningstid och kan byta bredbandshastighet och tv-paket upp till en gång i månaden. Så att du alltid har det som passar dig bäst.

Streama fritt i hela EU
Streama nästan allt i ditt tv-paket, på vilken skärm du vill, oavsett var i EU du är. Se hela säsonger av serier, filmer och tv-program på datorn, surfplattan eller mobilen. Eller på tv:n via Apple TV eller Google Chromecast.

Fri surf i mobilen med Telenor Stream
När du samlar tv och mobilabonnemang hos Telenor bjuder vi på fri surf inom Sverige i vår app Telenor Stream. På så sätt kan du titta klart på din favoritserie på bussen utan att det kostar mobilsurf.

Samla mobil och bredband och få surfgaranti
Om du väljer att ha både bredband och mobilabonnemang hos Telenor ser vi till att du får mer surf för pengarna. Skulle ditt bredband, mot all förmodan, gå ner så bjuder vi dig på surf direkt i mobilen.

Behöver du hjälp med installationen?
Våra professionella tekniker i Digihjälpen kommer hem till dig och fixar installationen av ditt tv-paket och bredband. 449 kr med rut-avdrag.

En modernare hemtelefon.
Telenor Hemtelefoni Mini via bredband. Telefonen kopplar du in i routern från oss och självklart kan du behålla ditt gamla telefonnummer. Du kan köpa till tjänster som nummerpresentation och telefonsvarare. 0,20 kr/min till fasta nätet och 0,89 kr/min till mobila nätet.
Denna information tillhandahålls av Telenor Denna information tillhandahålls av Telenor
svt1svt1HDsvt2svt2HDsvtBarnkanalenBarnkanalenHD2kunskapskanalenkunskapskanalenHDsvt24tv3tv44hd2kanal5kanal5HDtv67anTV8kanal9Kanal9_HDtv10Kanal11Kanal11HD12an12hddiscoveryChanneldiscoveryChannelHDeurosport1eurosport1hd

Om Telenor

Bredbandsbolaget + Telenor = Vi är bättre tillsammans

Du ska alltid kunna vara uppkopplad med dem och det som betyder mest för just dig. Var som helst och när som helst. Det är grunden till varför Bredbandsbolaget och Telenor finns till och anledningen till att vi de senaste åren har investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige.

Nu blir Telenor och Bredbandsbolaget ett. För att du ska kunna samla mobil, bredband och tv på ett ställe. Så att vi blir bättre för dig. Och du blir bättre tillsammans med oss.

För att alla är bättre tillsammans.

Samla allt hos Telenor och få mycket mer för pengarna

Om du väljer att ha bredband, tv och mobilabonnemang hos oss ser vi till att du får mycket mer surf för pengarna. Du bestämmer själv om du vill ha mer surf i mobilen eller snabbare bredband hemma. Dessutom streamar du ditt tv-innehåll på mobilen utan att det går åt surf och med Telenor Stream kan du se ditt tv-innehåll i hela EU. Skulle ditt bredband, mot all förmodan, gå ner så bjuder vi dig på surf direkt i mobilen. Erbjudandet kommer alltid att gälla så länge du har bredband, tv och mobilabonnemang och hos oss. Vi kallar det Telenor Kombo.

Besök oss gärna på telenor.se eller i någon av våra butiker.
#inlineditbutton