Hoppa direkt till innehåll

Bredband

Uppkopplad för framtiden

company2

Öppet fibernät för företag

En fiberanslutning till Njudung Energis öppna Stadsnät ger ditt företag kapacitet och prestanda för framtiden och ett stort urval med tjänster att välja mellan. Ett öppet fibernät är företagens framtid för all kommunikation.

Det öppna Stadsnätet

Allt via en fiber. Njudung Energi erbjuder både små- och stora företag en framtidsteknik utan gränser. Snabbare Internet, bekväma server- och driftstjänster, backup, lagring, hemarbete, VPN-lösningar, telefoni med växelfunktioner, TV, larm och säkerhet med mera.
Titta i Tjänsteguiden för att se utbudet.
Vi ansluter fastigheter till det öppna Stadsnätet. Om du äger den fastighet du sitter i gör du bara en intresseanmälan via länken till höger, så hör vi av oss och berättar mer.
Om du hyr din lokal bör du kontakta din fastighetsägare för att se till att fastigheten ansluts.

Här är tre starka skäl till
varför du ska välja fiber:

1. Valfrihet och flexibilitet

I det öppna Stadsnätet blir man inte inlåst. Ni väljer själva vilka tjänsteleverantörer ni vill samarbeta med och kan byta när ni vill, utan långa bindningstider.

2. Säkerhet och trygghet

Stadsnätet är framtidssäkert och ger er den prestanda ni behöver nu och i framtiden.

3. Ökad effektivitet och nya möjligheter

Snabba förbindelser med omvärlden är en framgångsfaktor. Via fibernätet kan ni också utveckla era egna affärsmöjligheter. Sätt företaget på kartan med en säker och snabb anslutning mot Internet!